CAKE CARE

 • De cake is tot vijf dagen na aanschaf te consumeren.
 • Zo koel mogelijk en in de doos bewaren, om uitdroging te voorkomen. Left overs kun je in stukken, in folie verpakt, in de vriezer bewaren. Ze zijn dan tot 3 maanden houdbaar.
 • Eet je de cake op de dag van afhalen? Dan hoeft de cake niet meer in de koeling. Eet je de cake een dag later? Dan tenminste 3 uur van tevoren uit de koeling halen. De taart smaakt het beste op kamertemperatuur.
 • In het geval van een hoge buitentemperatuur, adviseren wij de cake in de koeling te bewaren, of op een hele koele plek. Let op: altijd in de doos.
 • Een gedecoreerde cake kan kleine cocktailprikkers en/of oneetbare items bevatten.
 • Al onze cakes worden geleverd in een doos. Ze worden opgemaakt op een 1 cm dikke zilveren cakedrum. Bij afhalen is het mogelijk om een LIFE OF PIE SHOPPER aan te schaffen. Voor een plastic tas rekenen wij € 0,10.
 • Kom je zelf je cake halen? Zorg er dan voor dat je de cake op de grond van de auto of in de achterbak kunt zetten. Op schoot zetten, raden wij af.
 • ALGEMENE VOORWAARDEN

  • We decoreren, onder andere, met niet-eetbare bloemen.
  • Na ontvangst van betaling, gaan wij aan de slag met je bestelling.
  • Tot twaalf dagen van te voren kan je order noch aangepast, noch geannuleerd worden.

4 TIERED BRIDAL

PRIJS OP AANVRAAG

De 4 Tiered Bridal (60 personen) bestaat uit 4 verschillende maten cake op elkaar. In de cakes zitten twee lagen cake met daartussen een laag vulling.

De onderste cake heeft een doorsnede van 35CMø en de cake is totaal ongeveer 45CM hoog. De 4 Tiered Bridal wordt geleverd op een zilveren cakedrum van 40CMø en 1CM dik.

CAKE SMAKEN
Vanille
Red Velvet
Chocolade
Carrot

STYLING
We smeren onze cakes altijd af met zachte witte chocolade botercrème en decoreren ze met vrolijke bloemen en kleurrijk snoep.

Hieronder vind je voorbeelden van onze smeertechnieken. 

CUSTOMIZED CAKE
Wil jij een 4 Tiered Bridal in je eigen stijl? Geen probleem! Al jouw persoonlijke wensen kun je aangeven in het formulier. Wanneer we het formulier hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken.


INGREDIËNTEN
Bloem, eieren, boter, suiker, kleurstoffen, zout, baking poeder, roomkaas, slagroom, gekozen vulling.

*De cakes van LIFE OF PIE AMS. bevatten geen gelatine of alcohol en zijn nootvrij. Onze producten worden echter wel gebakken in een ruimte waar ook met noten wordt gewerkt. Als er sprake is van een allergie, vragen we je dit aan te geven op het orderformulier. 


PICK UP OF DELIVERY
Van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur ben je welkom in DE BAKERY, Marnixstraat 196HS, Amsterdam. 

Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze DELIVERY service.