CAKE CARE

 • De cake is tot 5 dagen na de bestelling te serveren. Bewaar deze zo koel mogelijk en in de doos om uitdroging te voorkomen. Als je taart over hebt kan je deze in stukken, in folie verpakt in de vriezer bewaren. Dit kan tot 3 maanden.
 • Kom je zelf je taart halen? Dit is geen probleem. Zorg er voor dat je de taart of op de grond van de auto of in de achterbak kunt zetten. Wij adviseren de cake niet op schoot mee te nemen.
 • De cake word gedecoreerd met niet-eetbare bloemen, deze zijn dus niet eetbaar. Indien dit toch een must is zal hier en meerprijs voor gerekend worden. Dit moet worden aangegeven op het bestel formulier.
 • Indien wij geen betaling hebben ontvangen zal de bestelling niet gemaakt worden.
 • De taart kan kleine coctail prikkers bevatten. Deze gebruiken wij om de bloemen de cake niet te laten raken. 
 • Eet je de cake op de zelfde dag dat je deze komt afhalen? Dan hoeft de taart niet meer in de koeling. Eet je de taart een dag later? Haal deze dan zeker 3 uur van te voren uit de koeling. De taart is het lekkerste op kamer temperatuur. Is het nou 30 graden. Dan adviseren wij de cake niet uit de koeling te laten. Of deze op een koele plek te bewaren in de doos.
 • De taart kan oneetbare decoratie bevatten omtrent het aangegeven thema.
 • Indien allergieën niet aangegeven worden ins LIFE OF PIE AMS. hier niet aansprakelijk voor.
 • Alle taarten worden geleverd in een taart doos. De taart zal worden opgemaakt op een 1.5 cm zilveren cakeboard. Bij afhalen is het mogelijk om een LIFE OF PIE SHOPPER aan te schaffen of deze mee te nemen in een plastic tas! Hier rekenen wij 0,10 cent voor.
 • Tot 12 dagen van tevoren kan de bestelling niet meer worden aangepast of worden gecancelled.
 • Bij een NO SHOW zal de gehele prijs in rekening worden gebracht.

RAINBOW CAKE

€95,-

De rainbow cake bestaat uit 6 laagjes gekleurde vanille cake met daar tussen 5 lagen vulling naar keuze. Hiermee kan je ongeveer 25 personen blij maken met een stuk cake!  De rainbow cake heeft een doorsnede van 23CM (DIAMETER) en word geleverd op een zilveren taart plateau van 25CM (DIAMETER) en 1CM dik. De taart is ongeveer 25CM hoog.


SMAKEN
Vanille


STYLING
Ben jij op zoek naar een cake zo als de Rainbow Cake? Alleen dan in je eigen stijl? Dit is geen probleem. Dit kan je allemaal aangeven in onderstaand order formulier. De taarten worden standaard afgesmeerd met een zachte witte chocolade boter crème en worden standaard gedecoreerd met bloemen en snoep.


INGREDIËNTEN
Bloem, eieren, boter, suiker, kleurstoffen, zout, baking poeder, roomkaas, slagroom & de gekozen vulling.
*De taarten van LIFE OF PIE AMS. bevatten geen gelatine of alcohol. Ook zijn de taarten noot vrij. De taarten worden wel verwerkt in een keuken waar ook met noten word gewerkt. Indien er sprake is van een allergie dient dit aan gegeven te worden in onderstaand order formulier.


PICK UP OF DELIVERY
Op de dag dat jij je order komt afhalen ben je maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur welkom in DE BAKERY . Is dit voor jou een probleem? Dan zou je ook gebruik kunnen maken van onze PREMIUM DELIVERY service.