workshoptime2019_website02.jpg

WORKSHOP time.

It's all about CAKE! Life of Pie AMS. geeft zowel workshops voor particulieren als voor bedrijven. Hierbij de verschillende workshops:


WORKSHOP DRIP & DECO
Niveau: Easy fun baking Queen/King

Duur workshop: circa 2 uur
Aantal personen: maximaal 8
Kosten: € 90 euro per persoon. Of ga voor het totaalpakket van € 125 per persoon. Dan krijg je er ook een volledig set aan materialen bij (spatel, schraper en draaiplateau) t.w.v.€ 44,50.
Inclusief: Een cake voor circa 10 personen ter waarde van € 60,-

Tijdens de Drip & Deco workshop laten wij zien hoe een Life of Pie Cake wordt gedript en gedecoreerd. Daarna gaan jullie zelf aan de slag!  Jouw eigen creatie neem je natuurlijk mee naar huis én we geven jullie het recept voor de botercrème en de ganache mee.

MASTERCLASS DRIP CAKE
Niveau: Professional baking Queen/King

Duur workshop: circa 3/4 uur
Aantal personen: maximaal 6
Kosten: €175 per persoon. Inclusief materiaal (spatel, schraper, draaiplateau) t.w.v.
€ 44,50
Inclusief: een cake voor ongeveer 10 personen ter waarde van € 60,-

Tijdens de Masterclass Drip Cake ga jij een echte Life of Pie Ams. drip cake maken! Met al onze tips en tricks leren we je hoe je dé perfecte drip cake maakt. We maken ter plekke botercrème die je gebruikt voor het smeren van je cake: van de eerste laag tot en met een marble ga je zelf doen! Daarna is het drip en deco tijd. Jouw cake neem je natuurlijk mee naar huis én we geven jullie het recept voor de botercrème en de ganache mee. Daarnaast krijg je de Life of Pie Cake Scraper, de Icing Spatula en het Draaiplateau, zodat je ook thuis zelf aan de slag kunt!

VERSIER JE EIGEN KERSTCAKE
Niveau: Easy fun baking Queen/King

Duur workshop: circa 1 uur
Aantal personen: maximaal 8
Kosten: € 70 euro per persoon.
Inclusief: Een cake voor circa 18 personen.

Wil jij dit jaar de show stelen met het kerstdessert. Dat kan! Wij zorgen voor de perfect gesmeerde kerstcake(18 personen). Met al onze tips en tricks leren wij jou hoe je de perfecte luxe krans te decoreert.

KIDS
TAAI TAAI VERSIEREN

Duur activiteit: 1 uur
Aantal personen: maximaal 8
Kosten: €15,- per kind

Ben jij lief geweest dit jaar? Dan wordt jij door de Sint bij Life of Pie Ams. niet overgeslagen dit jaar. Hij is al bij ons in de studio langs geweest en heeft heerlijke taai taai poppen achtergelaten! Kom gezellig samen met jouw broertje, zusje, neefje, nichtje of lievelings vriendje de ultieme taai taai pop versieren! 


KIDS
KERSTDINER TOETJE MAKEN

Duur activiteit: 1 uur
Aantal personen: maximaal 8
Kosten: €25,- per kind

Wil jij dit jaar de show stelen op school met je kersttoetje? Wij helpen jou graag! Wij zorgen voor de basis van 15 kersttoetjes en samen met ons ga jij deze versieren.