WhatsApp Image 2019-05-29 at 08.54.44.jpeg

WORKSHOP time.

It's all about CAKE! Life of Pie AMS. geeft zowel workshops voor particulieren als voor bedrijven. Hierbij de verschillende workshops:


WORKSHOP DRIP & DECO
Niveau: Easy fun baking Queen/King

Duur workshop: circa 2 uur
Aantal personen: maximaal 8
Kosten: € 90 euro per persoon. Of ga voor het totaalpakket van € 125 per persoon. Dan krijg je er ook een volledig set aan materialen bij (spatel, schraper en draaiplateau) t.w.v.€ 44,50.
Inclusief: Een cake voor circa 10 personen ter waarde van € 60,-

Tijdens de Drip & Deco workshop laten wij zien hoe een Life of Pie Cake wordt gedript en gedecoreerd. Daarna gaan jullie zelf aan de slag!  Jouw eigen creatie neem je natuurlijk mee naar huis én we geven jullie het recept voor de botercrème en de ganache mee.

MASTERCLASS DRIP CAKE
Niveau: Professional baking Queen/King

Duur workshop: circa 3/4 uur
Aantal personen: maximaal 6
Kosten: €150 per persoon. Inclusief materiaal (spatel, schraper, draaiplateau) t.w.v.
€ 44,50
Inclusief: een cake voor ongeveer 10 personen ter waarde van € 60,-

Tijdens de Masterclass Drip Cake ga jij een echte Life of Pie Ams. drip cake maken! Met al onze tips en tricks leren we je hoe je dé perfecte drip cake maakt. We maken ter plekke botercrème die je gebruikt voor het smeren van je cake: van de eerste laag tot en met een marble ga je zelf doen! Daarna is het drip en deco tijd. Jouw cake neem je natuurlijk mee naar huis én we geven jullie het recept voor de botercrème en de ganache mee. Daarnaast krijg je de Life of Pie Cake Scraper, de Icing Spatula en het Draaiplateau, zodat je ook thuis zelf aan de slag kunt!

MASTERCLASS ULTIMATE UNICORN – ULTIMATE EASTER BUNNY
Niveau: Professional baking Queen/King

Duur Masterclass: circa 4 uur
Aantal personen: maximaal 6
Kosten: € 125 per persoon.
Inclusief: een cake ter waarde van € 85,-.; een set spuitmonden ter waarde van € 10,- en Life of Pie AMS. Sprinkles ter waarde van € 14,50

Tijdens deze masterclass leer je hoe je dé perfecte Unicorn cake of Easter Bunny maakt! We laten je zien hoe je de mooiste kleuren maakt voor de manen van de Unicorn of voor het vachtje van Bunny. Het samenstellen van de botercrème, het smeren van je cake en het zetten van adembenemende toefjes en rozetten leer je allemaal tijdens deze masterclass! Het eindresultaat? Een prachtige Unicorn of Bunny die jij helemaal zelf hebt gemaakt. Jouw cake neem je natuurlijk mee naar huis én we geven jullie het recept voor de botercrème en de ganache mee.

WORKSHOP UNICORN EN MERMAID CUPCAKES
Niveau: Easy fun baking Queen/King

Duur workshop: circa 1,5 uur
Aantal personen: maximaal 8
Kosten: € 75,- per persoon
Inclusief: 9 cupcakes; een set spuitmonden ter waarde van € 10 en Life of Pie AMS. Sprinkles ter waarde van € 14,50

Hoe maak je de perfecte Unicorn en Mermaid cupcake? Dát en meer leren we je in deze workshop! We leren je perfecte kleuren maken en hoe je Cupcakes kunt vullen en afsmeren voor een overheerlijke smaaksensatie! Natuurlijk geven we je alle tips en tricks om mooie rozetten te spuiten en toefen te zetten. De Cupcakes die jij mee naar huis neemt zijn door jou zelf opgespoten en gedecoreerd.